Mjölktankar

Effektivt med Mueller

Vi har valt att samarbeta med Mueller på grund av deras effektiva kylning av mjölken, säkra larmsystem för att garantera en bra rengöring och mjölktankar av hög kvalitè! Storlekar på mindre liggande mjölktankar till mjölksilos på 50.000L liter. Det finns mängder av tillval och anledningar till varför man ska välja att köpa en Mueller mjölktank. Vill du höra mer, kontakta oss. Vi kommer till er gård för ett möte så vi kan hitta bästa möjliga lösning!

Mueller mjölktankar klarar av att samarbeta med de flesta mjölkrobotar som Lely, Delaval och Gea. Du kan också välja att köpa en Mueller mjölksilo med ett eget mjölkrum helt i rostfritt, lätt att hålla rent samt snyggt och praktiskt. Allt du behöver göra inför installationen är att gjuta betongplattan så fixar vi resten.
Har du redan en Muellertank lämnar vi gärna en offert för att köpa in din gamla tank i samband med att ni köper en ny. Vi har reservdelar till de flesta tankar oavsett årsmodell och märke och samarbetar med ett antal kylfirmor över hela Sverige.

Maléns Kylservice AB

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kontakta oss

Telefon
0340-35500

E-post
info@malenskylservice.se

Kontaktformulär
reCAPTCHA