Luftvärmepump

”Sverigepumpen ger dig Mer”
Har du haft tankar på att byta ut din gamla värmepump eller investera i en ny? Vi är experter på luftvärmepumpar. Allt från stora villan, sommarstugan, verkstaden eller garaget. Vi säljer och installerar värmepumpar över hela västkusten med utgångspunkt i Varberg.

Malèns Kylservice AB är återförsäljare för Panasonic Sverigepumpen. Köper du en Sverigepumpen av oss får du inte bara en bra luftvärmepump, med Sverigepumpen får du mer! Du får en helhetslösning där vi hjälper dig att hitta den pump som passar just ditt behov.

Sverigepumpen Super W Blue Fin
Luftvärmepumpen för den stora villan med 7,4 eller 7,83 kW värme. Sverigepumpen Super W Blue Fin för att klara av saltet och blåsten på västkusten på bästa sätt. Kommer med inbyggt Wifi och både värme och kyla och väl tilltagen fläkt för bästa spridning.

Sverigepumpen Prima W
Vår mest sålda pump som är populär till både villan och fritidshuset. Inbyggt Wifi för styrning via app i mobilen vid behov. Underhållsvärme finns som standard vilket gör att Prima W passar perfekt i sommarhuset eller verkstaden. Finns i två storlekar, 6,3 kW resp 7,3 kW.

Sverigepumpen Primo
Sverigepumpen Primo är en mindre och diskretare modell med 5,2 kW värme eller den större modellen med 6,7 kW. Primo är endast 779mm bred vilket gör att den passar som utbytespump för de flesta andra värmepumpar. Sverigepumpen Primo har underhållsvärme och är förberedd för Wifi styrning vilket gör den perfekt för den lite mindre lokalen eller huset.

Maléns Kylservice AB

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kontakta oss

Telefon
0340-35500

E-post
info@malenskylservice.se

Kontaktformulär
reCAPTCHA